Lopster Kleitulp

 

Verkoop van tulpen en van tulpenbollen

Verkoop via de veiling
Het overgrote deel van onze tulpen wordt geveild op de veiling in Eelde of Rijnsburg. Elke avond (behalve op vrijdag en zaterdag) worden de tulpen bij ons opgehaald om de ochtend erop te worden geveild. 

Huisverkoop tulpen
De verkoop loopt altijd van eind december tot half april. Tijdens de verkoop staat er een bord langs de weg en hangt de vlag uit. Het stalletje wordt elke dag gevuld meestal voor 08.00 uur. Indien het vriest staan de tulpen binnen (in de plukhal -->; neem de witte deur). Dit zal aangegeven staan in het verkoopstalletje.

Prijzen huisverkoop zijn al jaren: 1 bos voor 2 euro en 3 bossen voor 5 euro.
We proberen alle dagen 3 soorten aan te bieden. Een verkoopstalletje staat buiten op het erf en bevat een kluisje waarin u uw geld kan doen. Het is dus handig om gepast geld mee te nemen! Indien u moet wisselen dan kunt u het beste de witte deur direct naast het stalletje binnengaan. U komt dan in de plukhal. Overdag is hier altijd wel iemand te vinden.

Acties
Het is mogelijk een actie tulpenverkopen op te zetten voor het spekken van de kas van uw vereniging of welke instantie dan ook. Inmiddels voorzien wij enkele basisscholen uit de regio van tulpen. De één verkoopt aan de deur, een ander verkoopt 'van papier' en levert later (vergelijkbaar met de kinderpostzegelactie).
Interesse? Informeer naar de mogelijkheden en neem contact op via de mail of bel met 06-22422824.

Bollenverkoop
Een deel van onze bollen wordt verkocht aan collega-telers in binnen- en buitenland. Een flink deel (ongeveer 5,5 miljoen bollen) gaat bij ons 's winters de kas in (zie hiervoor broeierij). De rest gaat in het najaar weer de grond in (zie hiervoor bollenteelt).